Ohjeita Monobuggyn käyttöön

Ohjeita aloitukseen

Suosittelemme, että ennen käyttöönottoa käyt läpi skootterin mukana tulevan käyttöohjeen. Jos olet hävittänyt käyttöohjeen, voit tulostaa sen tästä.

Manuaali antaa neuvoja useimpiin kysymyksiin, mutta mikäli et pääse eteenpäin, ota rohkeasti yhteyttä myyjään.

Ohjeita ylläpitoon

Akun kestävyyden kannalta se on syytä ladata täyteen aina käytön jälkeen. Myös pidempään käyttämätömänä ollut akku on hyvä ladata ainakin 3 kuukauden välein. Akkua ei voi yliladata. Laturi pysäyttää latauksen akun ollessa täysi.

Säännöllisestä lataamisesta huolimatta akku on kuluva osa ja sen ominaisuudet taantuvat käytön myötä. Aina voit tilata uuden akun myyjäyritykseltä. Nykyinen akku ketää kuitenkin satoja (jopa 800) käyttökertoja.

Akku voi vaurioitua liian pienellä latausaseella ajettaessa, pakkasella, pitkiä aikoja käyttämättömänä ollessaan tai kolhimisesta.

Käytä aina skootterin mukana tullutta laturia.

Puhdista skootterin ulkopinnat kostealla rätillä, jolloin vältät maalin vaurioitumisen.

Jalkapäydän puhdistukseen voit käyttää vähän vettä ja pehmyttä harjaa. Kuivaa kuitenkin kosteus kuivalla kangasrätillä.

Hihna tulee tarkistaa aina käytön jälkeen ja puhdistaa siihen mahdollisesti tarttunut ruoho ja lika. Paras apuväline on korkeapainepuhallin, jollaisia löytyy useimmilta golfklubeilta. Myös muut ulkopuoliset osat on hyvä puhdistaa heti käytön jälkeen.

Varaosat

Voit itse vaihtaa kuluneet varaosat omatoimisesti, mutta ne tulee tilata myyjältä tai ne voit tilata suoraan Tanskan webshopista. Jos korvaat jonkin osan muualta ostamallasi ei-alkuperäisellä osalla, skootterin takuu lakkaa olemasta. Korjaustarve saattaa edellyttää ammattilaisen puoleen kääntymistä. Ota silloin yhteyttä myyjään.

Mikäli tarvitset apua takuuasioissa, ota yhteyttä myyjään. Ilmoita viestissä joko tilausnumero tai skootterin sarjanumero.