Miksi juuri kaksipyöräinen Monobuggy?

Ostamiselle voi olla monia syitä ja vaikuttimia, tässä muutama:

 1. Voit jatkaa golfin pelaamista vammoista huolimatta
  (polvivammat, lonkkaleikkaus, kipeät jalat, sydänvaivat, jne.).

 2. Monobuggy on painoltaan niin kevyt ja pieneen tilaan taitettava, että voit nostaa sen helposti autoosi ja pelata kierroksesi millä kentällä tahansa.

 3. Monobuggy on edullinen verrattuna muihin vastaaviin tuotteisiin.

 4. Kannattaa myös verrata hintaan, mitä maksaa joka kerta jonottaa ja vuokrata golfauto.

 5. Voit tehdä nopeita aamu-/iltakierroksia silloin kun sinulle sopii ja kentällä on tilaa.

 6. Voit kuitenkin ajella hitaasti kävelevien pelikavereittesi mukana menettämättä pelaamisen sosiaalista yhdessäoloa.

 7. Väsytät itseäsi vähemmän ja voit panostaa pelaamiseen enemmän kierroksen aikana.

 8. Monobuggyä on erittäin helppo oppia käyttämään ja sen ylläpito sekä huolto on yksinkertaista.

 9. Tuotteeseen liittyy 2 vuoden takuu tehdasosille.

Golfajoneuvojen uskotaan auttavan tulevaisuudessa pelaajia nauttimaan golfista. Koska tekniikka kehittyy, kehittyy myös liikkuminen valkoisen pallon perässä. Sähköisten golfautojen käyttöönotto ei ole enää uutta ja käytöstä on tullut suosittua. Jo pitkään golfautojen ominaisuudet ovat riittäneet selviytymään vaikeissakin maastoissa. Uuden sukupolven autot tarjoavat voimaa ja mukavuutta nykygolffarille. Voit hengittää raikasta ilmaa, enää ei tarvitse haistaa bensankäryä ja kuulla moottorin pärinää sekoittamassa keskittymistäsi. Sitä vastoin liikut hiljaa ja saasteettomasti.

Monobuggy, kaksipyöräinen sähkökäyttöinen skootteri on selkeästi markkinoiden kehittynein buggy. 23,2 Ah Panasonicin kuivakennoakku, voimakas harjaton moottori, kunnon jousitus, pitävät ilmatäytteiset renkaat ja riittävästi voimaa suoriutua golfajoneuvolle asetettavista haasteista. Ja mikä kaiken huippuna, Monobuggy on markkinoiden ainut kokoon taitettava golfajoneuvo, jonka voit helposti kuljettaa autossasi kotoa kentälle ja takaisin. Ajaminen ei riko kenttää, siitä meillä on tutkimustietoa: pyörän paine ajettaessa neilösenttimetriä kohti on pienempi kuin normaalin golfauton pyörän paine 2 henkilön ajaessa sillä kentällä.
(Pressure on Fairways 05.2014)

Monobuggyn on kehittellyt tanskalainen Bjarne Nielsen (www.monobuggy.com):
”Aluksi tein yhteistyötä ison kiinalaisen toimittajan kanssa, mutta v. 2017 siirryin taiwanilaisten valmistajien yhteistyökumppaniksi. Alusta asti tavoitteeni on ollut saada aikaan hyvä sähkötoiminen liikkumisväline golfkentille. Laadusta ja ympäristöystävällisyydestä sekä järkevästä hinnasta olen pitänyt kiinni. Nyt on saatavilla kehityksen tulos: autossa kuljetettava, helposti nosteltava Monobuggy. Tanskassa Monobuggien myynti alkoi vuonna 2014 ja tällä hetkellä niitä käytetään jo yli 50 kentällä.”

Et ole koskaan kärjessä, jos seuraat toisten jalanjälkiä!
Ole varma siitä, että Monobuggy tarjoaa uudet ja parhaat ratkaisut, mallit ja keksinnöt. Suunnitelmamme on tarjota joka vuosi uusittu konsepti tai tuote markkinoille. Vuoden 2018 malli on varustettu harjattomalla moottorilla, hihnavedolla ja monilla uudistuksilla ainoastaan hintaan 1795€.

Ota yhteyttä rami@monobuggy.fi tai soita 040 1822123 niin saat lisää infoa.